Mini familieekspedisjon på fjellet | 3 dagar

Address: Ålfotvegen 73, 6737 Ålfoten Dato: Torsdag 17 jun 2021 - onsdag 17 jun 2026 Vis kart

Address: Ålfotvegen 73, 6737 Ålfoten

Årets opplevelse for enhver barnefamilie i storslått Vestlandsk natur: Tre dager fylt med aktiviteter, vandring, padling, moro, læring, kos, bål og overnatting i telt.

 

Er du og din familie klar for en spennende utfordring? Bli med på mini familieekspedisjon på fjellet i Bremanger, Nordfjord. Sammen med andre familier lærer dere å mestre og være ute i naturen. Dere lærer en rekke nyttige ferdigheter som hvordan slå leir, hvordan orientere seg i villmarka, bruke kart og kompass, lage bål og lage middag over åpen flamme, krysse et vann i kano, hvordan fange fisk og mye mer.

Første dagen blir brukt til å lære nyttige ferdigheter, deretter skal dere teste dem i virkeligheten på en to dagers villmarks-ekspedisjon i en naturskjønn dal, blant majestetiske fjell.

Denne utfordringen vil ikke bare knytte dere som familie tettere sammen, men kanskje dere også får noen nye venner på turen? Uten tvil vil dere sitte igjen med både uforglemmelige minner, og nyttige ferdigheter.

På denne turen legges det opp til at alle får mestre en utfordring tilpasset deres nivå, om det nå gjelder 8-åringen, tenåringen, mor eller far. Vi lover at denne ikke blir kjedelig.

Vi tar oss av utstyret og logistikken. Dere kan sove i telt, eller under åpen himmel. Det trengs ingen erfaring for å delta. Guiden sørger for en gøy og trygg opplevelse.

På alle våre turer prøver vi å bidra positivt til at alle (også de neste generasjonene) kan nyte naturen, og ønsker å jobbe aktivt mot forsøpling. Under turen rydder vi for søppel og plast. Vi leverer det til et egnet sted etter turen.

Inkludert:

Alle måltider fra lunsj på dag en til og med lunsj på dag tre.
Drikke: kaffe, te, vann og saft. Med hensyn til miljø og helse, oppfordrer vi alle til å ta med sin egen drikkeflaske.
Guiding av en erfaren Norway Adventures guide, som er vant med å omgås med barn(efamilier)
Overnatting i telt inkludert camping utstyr (unntatt sovepose, som kan leies, se punkt ikke inkludert)
Kajakk/kanoutstyr og fiskeutstyr.

Ikke inkludert:

Sovepose. Du kan ta med din egen, men husk at det må være en varm sovepose. Hvis du vil leie en sovepose (3 sesonger) hos oss, koster det 450 NOK per person. Det inkluderes lakenpose (som blir vasket mellom bruk). Dette kan bestilles online som ‘add-on’ når du bruker ‘bestill nå’-knappen.
Reiseforsikring

Start: dag 1, kl. 10.00 ved Hjortegården i Ålfoten
Slutt: dag 3, cirka kl. 15.30 i Ålfoten

Vis meir

Bestill no

Om denne aktiviteten

Telefon booking
+47 57 62 41 70
Telefonnummer
+47 57 62 41 70
Kontaktperson
Heidi
Kontakt e-post
Prisinformasjon
1 voksen 3650 NOK 1 barn (10-15 år) 1850 NOK
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8585.cbischannel-31800.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails