Kråkenes Fyr

Address: Kråkenesveien 79, 6710 Raudeberg
Beliggenhet: Vågsøy
vis kart

Alternativ overnatting | Kråkenes Fyr ligg vilt og vakkert i Vågsøy kommune mellom Ålesund og Bergen, og inviterer til overnatting heilt ute i havgapet.

Kråkenes fyr vart oppretta av Kystverket i 1906 og er et led- og innseilingsfyr frå Stadhavet som ligg i Kinn kommune i Nordfjord i Vestland fylke. Fyret blei automatisert i 1986 og er frå 01.01.2019 leigt ut til Ytre Nordfjord Turlag, underlagt Den Norske Turistforening (DNT).
Kråkenes fyr er omkransa av åpent hav, har fleire vindrekordar og ligge på ein av dei mest værutsette plassane på vestkysten av Norge mellom Ålesund i nord, og Bergen i sør. Den uberørte naturen rundt fyret inviterer til oppdagelsesturar både nede ved fjøra og oppe omkring Kråkeneset.

Kråkenes fyr blir drifta som overnattingsstad med utleige. Her kan ein bu nokre dagar på ein av dei mest værharde stadane i heile Norge, kjenne salt i lufta og bølgesus i heile kroppen. Er du heldig får du med deg både soloppgong bak Stadlandet og solnedgong i havet.

I fyrbygningen kan du leige stormsuiten her er det plass for inntil 4 personar. Her har man heile tredjeetasje for seg sjølv og kan nyte både stormar og fantastiske solnedgangar med gode venner. Der er toalett med dusj, soverom med dobbelseng, stove med sovesofa, spisestove og en liten kjøkkenkrok. Stormsuiten leigast som en enhet. Fyrbygninga/Stormsuiten har egen nøkkel.

Stormhuset som ligg ca 50 meter fra sjølve fyrbygningen der er det 11 sengeplasser fordelt på 4 rom. Alle rom leies ut som en enhet. Rom 3 og 4 har dobbeltseng og eget toalettrom. Rom 1 og 2 har køyesenger og enkeltsenger, henholdsvis 3 og 4 senger. Huset inneholder elles felles to stk. stuer, kjøkken og bad, på kjøkkenet finns det kjøleskåp, ovn og det ein treng for å kunne lage seg mat under oppholdet og bad med dusj. I Stormhuset benyttes egen nøkkel.

Fasilitetar og tenester

Beliggenhet
Nærme naturen Havutsikt
Spesielle krav
Barnevenleg

Kontaktinformasjon

Telefon booking
47 929 97 913

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

E-post til booking@nordfjord.no

Bestillingsvilkår


Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Nordfjord
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

E-post til booking@nordfjord.no

Bestillingsvilkår

Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Nordfjord
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline02, DB: o3.cbguide-8585.cbischannel-31800.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails