Engeset Trehytter

Address: 6823 Sandane
Beliggenhet: Gloppen (Fjellområde, Skogsområde)
vis kart

Alternativ overnatting | Engeset trehytter er eit unikt overnattingstilbod på Sandane. Hyttene har den mest eksklusive og spektakulære utsikten du kun kan få på Vestlandet. Du kan se fjella spegle seg i fjorden ein stille sommar morgon og nyte solnedgongen til seine kvelden. Held du deg våken lenger kan du ligge i senga og sjå på månen og stjernehimmelen gjennom panoramavindauga.
Hyttene er organisk bygd og ligg tett på naturen. Dei beveger seg med vinden, og fuglane bygger reir i dei innebygde fuglekassane i kledninga. Sommerstid med lange lyse dager kan du slappe av oppe mellom trea etter ein lang dag med stisykling eller toppturar.

Engeset Trehytter består av tre forskjellige hytter med ulik størrelse og tilpassing.
I hytte nr.1 er det plass til 2-3 personer. Her finn du ei dobbelseng, i tillegg til ei hengekøye. Hytte 1 og 2 delar toalett i eige bygg. 

I hytte nr.2 er det plass til 5-7 personer. Hytta er bygd i to etasjer og er fin for større grupper og for familier. Det er fem sengeplasser nede, og oppe er det ein dobbel sovesofa. Hytte 1 og 2 delar toalett i eige bygg. 

Hytte nr.3 er den nyaste av Engeset Trehytter. Hytta har ei dobbelseng og ein dobbel sofesofa, og har dermed plass til 4 personar. Hytta har eige toalett, og er på den måten meir privat enn dei to andre. Denne hytta er tilrettelagt for trappefri ankomst. Her kan du trille rett inn både med rullestol og barnevogn.
 
Treng du en dusj har vi mulighet for det tilgjengelig. Det er en egen opplevelse, for her må du først varme vann på kjøkken, blande til god temperatur i to bøtter, og så ta det med ut i dusjhytta. Her er det også nydelig utsikt over fjord og fjell.
 
Trivselsskogen med turløyper og naturopplevingar ligg i fin gåavstand frå hyttene. Om hausten kan du oppleve korleis det er høgt opp i trea når løvet fell. Vinterstid kan du spenne på deg langrennski og gå deg svett i dei nypreparerte langrennsløypene på Kleivane skistadion. Treng du mer utfordring kan du gå toppturar i fjella rundt hyttene. Toppturer i Vestlandsfjell er fullt på høgda med det beste i utlandet.

Om våren blir det nytt liv. Trea får tilbake løvet, fuglene kvitrar og lamma på Engeset gard hoppar rundt hytta i leikne sprett. Sjølv om du nyt utsikta, naturen og stillheten, er det ikkje langt ned til sentrum. Der har vi Trivselsshallen med klatrevegg og badeanlegg. Gloppen Hotell, kjent for sitt gode kjøken basert på lokale råvarer. Treng du lunsj og ein kaffikopp har vi urbane Lauget Kafé og Kultur.
 
Nordfjord aktiv kan ta deg med på mange forskjellige aktivitetar, som e-foil, el-sykkel, eller guidet tur i trivselsskogen.

Fasilitetar og tenester

Beliggenhet
Fjellområde Nærme fjellområde Nærme naturen Landleg Skogsområde
Generelle fasilitetar
Dobbeltseng
Fritidsfasilitetar på området
Fotturar

Kontaktinformasjon

Telefon booking
+47 410 43 249
Kontakt e-post

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

E-post til booking@nordfjord.no

Bestillingsvilkår


Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Nordfjord
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

E-post til booking@nordfjord.no

Bestillingsvilkår

Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Nordfjord
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8585.cbischannel-31800.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails