Kjenndalstova

Address: Kjenndalstova Dato: Måndag 22 jul 2019 - måndag 15 jul 2024 Vis kart

Address: Kjenndalstova

Velkommen til Kjenndalstova, en restaurant i et område omringet av overveldende natur med ei tilhørende dramatisk historie. Her kan du nyte tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning feriehytter, en stad som gir deg et fantastisk utgangspunkt for opplevelser, attraksjoner og aktiviteter.

Kjenndalstova er ein kafé som ligg i Kjenndalen i enden av Lovatnet. Sesongen er fra midten av mai til september. Vi tar imot selskap og arrangement,og skreddersyr pakker som inkluderer både båttur og besøk på Kjenndalstova. Kjenndalstova fokuserer på hjemmelaget og norske mattradisjonar.

Kjenndalstova as eies av Jan Ove Hogrenning og Ingvill Tronrud. Kafeen ligger i enden av Lovatnet i Kjenndal. Sesongen er fra mai til september. Vi tar imot selskap og arrangement og kan skreddersy pakker som inkluderer både båttur, besøk på Kjenndalstova, aktiviteter og transport.

Vi kan tilby guiding som forteller om historia rundt bygdene Bødal og Nesdal, som ble utslettet gjennom ulukkene i 1905 og 1936. Og mer generelt om Lodalen og Kjenndal.

Du kan også robåt, kano eller sykkel ved Kjenndalstova i åpningstidene eller etter avtale.

Båttur på Lovatnet
MS Kjenndal II går på Lovatnet fra mai og til september. Turistbåten er sertifisert for 100 passasjer, med 100 sitteplasser inne, 40 oppe på dekk og 20 bak. Det er toalett og kiosk om bord. Turen er en spektakulær opplevelse der en virkelig får sett og opplevd dalen og naturen.

Hogrenning feriehytter
Hos Hogrenning Feriehytter kan du få leie feriehytte, nyte naturen og stillheta Lodalen kan tilby. Lodalen er et godt utgangspunkt for aktiviteter som fotturer, brevandring, fiske, padling, historie eller avkobling. Hogrenning Feriehytter har 5 hytter med 2 til 6 sengeplasser. Alle hyttene ligg ved Lovatnet.

Vis meir

Anledning

Dato    
23 Sep
Måndag 23 sep 2019
30 Sep
Måndag 30 sep 2019
7 Okt
Måndag 7 okt 2019
14 Okt
Måndag 14 okt 2019

Om denne aktiviteten

Pensjonat og B&B

Stryn Vertshus

Avstand: 20,5 km
Stryn Vertshus ligg midt i hjertet av Stryn sentrum ved Per Bolstadplass. Her er det stort fokus på personleg service og målet er at du som gjest skal nyte opphaldet frå start til slutt. Det er gåavstand til busstasjon, restauranter og butikkar.

Pris frå 990 NOK

Per rom/natt
Pris frå 990 NOK